фото: Флойд Мейуедър, ИнстаграмТой е световен шампион в 5 дивизии при професионалистите,

...
фото: Флойд Мейуедър, ИнстаграмТой е световен шампион в 5 дивизии при професионалистите,
Коментари Харесай

Най-богатият спортист купи коли за милион долара за подаръци

фото: Флойд Мейуедър, Инстаграм

Той е международен първенец в 5 дивизии при експертите, а общо има 8 трофеи в три разнообразни теглови категории. Мейуедър е обявяван на два пъти за „ Боец на годината “ на списание „ Ring “ (през 1998 и 2007 г.). Също по този начин, той е печелил и премията на Асоциацията на публицистите отразяващи бокса в Съединени американски щати, а телевизия ESPN го дефинира за №1 пет пъти в интервала от 2007 до 2013 година

От всички спортисти и всички известни персони, малко са толкоз ексцентрични като първенеца по бокс Флойд Мейуедър. Той е най-богатият състезател на планетата и  несъмнено се радва на парите си, без да го е грижа какво ще кажат другите за него.

 

Боксьорът несъмнено има жанр, като има две автомобилни сбирки. Те се състоят от идентични модели, само че с друг цвят – бели и черни, като броят им се усилва непрестанно. Последните попълнения са направени през предходната седмица, к огато Мейуедър е похарчил 1 млн. $ за нови коли, пише .

Боксьорът е поръчал 9 нови коли от дилъра Towbin Auto Group в Лас Вегас –  един Rolls-Royce Ghost за себе си (той отива в бялата му колекция), един Mercedes-Benz S560 от 2021 година, един Maybach S-Class от 2021 година,  едно Dodge Journey от 2021 година, два Dodge Charger от 2021 година и три Dodge Challenger от 2021 година Всички коли, без първата, са за дарове на родственици и другари на Мейуедър.

Собственикът на автокъщата Чоп Тоубин разкрива, че с амо ден по-късно Флойд му се е обадил, с цел да поръча още един Rolls-Royce Ghost,  отново бял, който също е за него. Явно боксьорът е решил да се почерпи с двойка страхотни коли тъкмо преди демонстративния си мач с Логан Пол, от който ще завоюва най-малко 100 млн. $.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР